söndag 7 december 2008

2:a advent

idag var det dags att tända ljus nr2! så nu är det inte långt kvar till den mysaga dagen julafton, o då är det heller inte långt kvar tills jag ska åka hem:) bokade båten till det idag. åker hem på måndag kväll den 22:a o tillbaka till ön på söndagen den 28:e, då följer indi o pontus med hit:) hoppas allt går bra på båten med indi bara. är fruktansvärt nervös för det bara:/

hittade faktiskt julklappar till alla som jag hade kvar att köpa till igår så känner mig riktigt nöjd att vara klar med det, har nog aldrig varit klar med julklappar såhär tidigt:)

körde pontus till båten precis, känns jobbigt som vanligt men bättre än förra gången iaf, nu är det bara två veckor som sagt kvar tills jag ska hem så det ska vi klara, det kommer nog gå fort:)

på tisdag ska vi kanske åka in till ridhuset med ottilia så Jan kan titta på henne o se om hon kan vara något att ha till ridskolan. hoppas hoppas hoppas, annars blir det svårt att ta hit indi för då finns det inte plats för honom:/ men det är bara att hålla tummarna!

dags o äta lite middag nu kanske, ska väl gå o se om ja kanske ska hjälpa till att duka lite!;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hej !! Heidi här, hoppas du har det bra på Gotland :) Ses nån dag.. Krama o ha en bra jul :)