lördag 19 december 2009

Vinterland

Det är precis vad det är ute just nu, nu snöar det igen o hemma är det massa snö;) Tyvärr var det alldeles för kallt idag när jag vaknade (-15) INTE roligt!
Men trotts detta har jag ridit o fixat ute hela förmiddagen, va har lyckats hålla plusgrader i stallet så vi ska nog klara av denna kalla period, så jobbigt att frysa när man rider bara, blir inte lika roligt då, men har hört att det ska bli regn till julafton så ja vet inte riktigt vad som är bäst:/ Är inte speciellt förtjust i något utav det.

Skolan är snart slut för detta året, bara ett arbete o två dagar kvar;) Ska bli skönt med lite ledigt det behöver jag verkligen nu.

Är hos Malin o Micke nu för lite julmys, ska bli gott faktiskt, var ju ett tag sen, blir väl snart trött på det som vanligt efter några dagar;) Längtar till Sejas potatislådor, Jag har fått en egen!!:) Mumma!

Söndag imorgon, har mycket o göra så känns lite jobbigt att ja ska få sovmorgon då men iof skönt, får väl se om ja kan sova något när ja har så mycket att göra:/

Ja ja nu ska ja nog gå o va lite social, har tagit massa bilder med kameran men internetet funkar inte hemma längre så har inte kunnat lägga upp dom, får göra det på skolan på måndag kanske;)

Inga kommentarer: