fredag 23 oktober 2009

Allt











Dagarna flyter på som vanligt o det går fort känns det som. nu är det bara 1 vecka kvar på första kursen i skolan o redovisninger är precis genomförd, kändes bra faktiskt. Arbetet skickas just nu i denna sekund som ja skriver detta;) Känns bra. Blir plugg nästa vecka till tentan på fredagen.

Var med Indi i falkenberg igår o prova ny sadel, för att göra en lång historia kort så hänger det en sadel i min sadelkammare till honom nu;) "bara" för 9000:/ Detta efter en spark på sadelprovaren och många ritter i olika sadlar och många besvikelser över sadlar och hopp över bra sadlar;) hehe

Dickens åkte igår med, tomt som bara den i stallet men Hoppsan fick stå i hans box en stund från att de kom in till att det skulle släckas, då fick hon komma in till mamma igen;) å som hon åt då!! haha sötnosen;)
Tävlingen förra helgen gick åt skogen, som tur var hade jag duktiga lagmedlemmar som såg till så laget tog en andra plats igen;) hoppas på bättre resultat nästa gång med den nya sadeln;)

Tänkte ja ska äntligen lägga in lite bilder på min bil nu, trotts att den var lite skitig vid fotandet:/ Dom hamnar väl säkert överst eftersom ja inte fattar hur man gör med dem men men, micke blir kanske nöjd iaf;) Det ni ser på bilderna är, bilen;) med dom fina fäljarna, back kameran som sitter precis ovanför dragkroken, skärmen som sitter på backspegeln och den nya dvd spelaren med 4" tuch skärm;)








2 kommentarer:

Ingarö sa...

Mycket nöjd , funkar backkameran bra ??.
Använder du den hel tiden som backspegel.

Jessica sa...

Ja absolut du får testa när ni kommer;) Nej det känns lite jobbigt att ha den på när man kör tycker jag;)