fredag 30 oktober 2009

Tenta

Jaha då var den avklarad, borde kännas skönt men vet inte om det gick så bra så känner mig fortfarande lite nervös:/ Måste försöka glömma det tills jag får veta hur det gick...

Annars har veckan varit bra, Fam Gottwald var på besök förra helgen och åkte hem med båten i onsdags, då var det redan dags att ladda om för mamma med sängarna eftersom Fam P kom i torsdags o stannar till söndag.
Blev fredagsmys idag med god middag och efterrätt + idol och rund PINGIS! Min tokiga mamma köpte ett pingisbord på blocket som nu står i deras källare!:) Skoj faktiskt att ha något sånt som man kan hitta på tillsammans, motion fick vi efter maten oxå, hehe..

I måndags fick vi hem den nya fyrhjulingen oxå, Pontus är självklart glad, o ingen gladare än jag när han lovat att harva paddocken en gång i veckan!!:) Blir premiärharvning med den imorgon, Tyvärr ingen ridning i paddocken i helgen då det är Nina träning lördag o söndag, men blir kanske lite dressyr på tisdag eller onsdag;)

Idag var Malin o Sam här för en mysig tur i skogen tillsammans vilket var väldigt länge sen och mycket mysigt o trevligt som vanligt! Blir alltid lika mycket prat när vi rider tillsammans;) hehe Synd bara att dom ska förstöra våra bästa ridvägar med alla dessa maskiner. Morr!!

Imorgon blir det en lugn dag med familjen tills kvällen kommer då träningen tar sin början, för blir det Indi o sedan Holly, spännande o se hur Indi går, har inte känts så bra den senaste tiden med honom:/ Men är ju fler tävlingar kvar så han måste gå bra nu! Sadeln känns iaf super!!;) Sitter som gjuten i den trotts att han hoppar o studsar o busar ute i skogen;) hehe ska väl kanske inte säga förmycket men än så länge känns det som jag sitter fast;) hehe

Ja ja nu blir det väl en stunds TV tittande tills sängen kallar, känns som om det blir ganska snart:/ är trött som vanligt:(

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja det var underbart! Måste vi göra fler gånger! Får ta och ställa honom hos er nån helg;) Så kan vi rida både lördag och söndag;)

Jessica sa...

Ja absolut, tänkte på det med;) Skulle ju vara mysigt;) hehe