fredag 14 augusti 2009

Mammas fisksoppa!


Mmmmmmm vad den är god, var så länge sen jag åt den, o i dom skålarna som man ska äta den, o med dom skedarna som man ska äta den, haha där missade ni något bröderna!;)


Idag gjorde jag mina hästar på förmiddagen o allt flöt på bra, hoppade hollan lite men gick inte så bra som det borde gått:/ börjar komma lite ur jängorna nu när vi inte tränar så mycket som vi gjorde på gotland. men ja tror även att damen behöver lite massage så hon blir mjuk o fin i kroppen. Känns som om hon e lite stel.


Efter lunch åkte jag o mamma till halmstad för att handla lite o hämta resten av deras soffa o våran nya säng!!!! Det tog en stund innan dom hittade den där på lagret där dom precis fått in massa beställningar på sängar, Jessi blev lite nervös ett tag men sen kom den fram! Som solen kommer fram när den gömt sig bakom ett moln, med ett stort leende på läpparna åkte vi hem.


Lagade mat o åt hos mamma, marrängswish till efterrätt:) MUMS! Har precis kommit hem o duschat samt bäddat med nytvättade satinlakan i den nya sängen, längtar till den redan. men funderar på om vi orkar se en film först, blir sovmorgon imorgon iaf!:)


Lilla Nookisen är redan trött o ligger i fåtöljen o myser:)

Har förlagt kameran i några dagar därför det varit lite dåligt med bilder, blev tyvärr inga bilder med våran kamera under helgen heller då:(


Ljungbydagarna imorgon kväll?! Fölvisning av Malous Hope på söndag;)!

2 kommentarer:

Ingarö sa...

JAG VILL MED HA MAMMAS FISKSOPPA !!!!!
Det var säkert vitlöksbröd till med :)

Fy dig mamma , du får komma hit o laga den med.

Elin sa...

Du måste se till att någon filmar fölvisningen! :-) Mohahaha