måndag 14 september 2009

Helgen...


Kändes bra att helgen var uppbokad så man slapp tänka så mycket på det jobbiga som hänt.

Åkte till Liseberg i lördags, blev bara jag o Pontus i våran bil o sen mötte vi upp en bil till med 4 pers. Hade en rolig dag med massa åk o fint väder, eftersom det var tävling i söndags kunde vi inte stanna så länge så åkte hem vid 7 men det kändes ganska lagom ändå, var lite mycket köer på slutet oxå så.


Kom hem lagom tills hästarna skulle in o hann putsa lite på Indi så jag inte skulle behöva göra så mycket på morgonen;)

Gick upp 05.00 på söndagen o var duktigt trött, Knoppade o gjorde iordning så vi kunde åka vid 06.30.

Vädret var inte riktigt på våran sida men klarade oss ganska bra ändå;)

Indi var spänd men domarna verkar gilla honom, kom 3:a i första klassen även fast jag inte riktigt tyckte vi förtjänade det, men men man får väl vara glad ändå;)

I andra klassen var han väääldigt trött, inte lika tittig dock men med det tunga underlaget så var det jobbigt att ta sig runt programmet;) Trotts det kom vi på en delad 6:e plats vilket vi var nöjda med:) Han var så himla duktig mellan klasserna oxå o stod still i transporten som han aldrig kunnat gjort förut, så är super nöjd med honom. Var en trött kille som fick komma ut i hagen en stund på em/kvällen iaf:)


Idag blir det träning för Carina, så jag hoppas han har lite krafter kvar iaf:/ Imorgon blir det bara lite mys i skogen för den duktiga killen:)


En visit hos Lisa imorgon med;) SKOJ SKOJ!!!

Inga kommentarer: