lördag 3 januari 2009

2009

första inlägget 2009, har varit fruktansvärt dålig på att skriva men har verkligen inte hunnit när ja varit hemma över julen, kunde ju skrivit nu vid nyår men då var pontus här så då ville jag bara vara med honom. nu är ja bara mest trött men tänkte försöka skriva några rader ändå;)

julen till att börja med var underbar, bara massa mys med familjen:) öppna lite paket o umgås o framförallt äta! haha som ja har ätit i jul, mumma!! så nu blir det hård bantning:)

åkte tillbaka till gotland med pontus o indi på släp efter, var så himla nervös över att åka båten med honom men det behövde jag tydligen inte vara för han stod som en liten ängel hela vägen:) blev glad att se hollan boll men lite ledsen när han inte fick gå i hagen med henne dagen efter:(
nu går han med kingen o matrix men det märks att han inte riktigt trivs, första gången han är någon annan stans så det tar nog ett tag innan han vänjer sej, kingen är ju inte alltid den snällaste mot han i hagen heller men men han har ju hollan mitt emot sej i boxen iaf:)

nyår blev väl inte riktigt som ja tänkt mej men mysigt ändå:) vi hyrde en stuga ett par mil hemmifrån christer o mia där vi bara mös o åt god mat o spelade sällskapsspel;) jag mådde dock inge vidare med feber o förkylning men kämpade mig igenom kvällen ändå:)

pontus åkte hem i torsdags vilket såklart var tråkigt men känns ok eftersom ja åker hem på fredag nästa vecka igen:) då är det dags för kläppen!!!!

Kurs denna helgen btw, red kingen o hollan idag, gick toppen trotts pigga o halv galna hästar:) lite jobbigt bara att köra i snöstorm(tur att mia körde då:))
imorn blir det markarbete med kingen o hoppning med holly:) ska bli skoj, hoppas bara det är lite plogat så det blir lättare att köra.

sådär ja nu blev det en mer detaljerad uppdatering än vad ja hade tänkt mej men fingrarna bara flöt på tangentbordet, gick inte att stoppa;)

sängen nu!

Inga kommentarer: