fredag 12 juni 2009

Svensk sommar

Trenden verkar hålla i sig o den svenska sommaren blir mer o mer blöt. Det kanske är dags att börja planera utomlands semester på sommaren istället, har alltid tyckt att man ska vara hemma på sommaren för det brukar vara mysigt o åka när det blir kallare här, men som det är just nu så kanske en utlandssemester vore något!



Sitter inne o kan inte måla eller ha lektion eller någonting som kräver att man är ute:( Hästarna är dyngsura så vill inte rida dom nu heller. Får nog ta in dom snart så dom får torka o vila lite:/

Tävlingen imorgon blir av med två klasser på Indi, känner mig lite halvt förberedd men det ska nog gå vägen iaf, han är ju så duktig min lilla prins.



Allt i huset är upp o ner känns det som nu, grejer överrallt o hundrar hit o dit, har börjat plocka o packa lite men är svårt när man inte riktigt har någonstans att göra av med grejerna, o speciellt när det inte är mina grejer så då blir det lite svårt att veta vad som ska sparas o vad som ska slängas. Men som det ser ut just nu så är det nog ett tag kvar tills det blir flytt på riktigt, men vi får hålla ut!

ja ja får väl se hur denna dagen blir:/ ska gå ner o mocka efter tjejerna som varit inne inatt!

1 kommentar:

Bror ingarö sa...

jag håller med hatar regn ,om ca 1vecka vänder det och blir mörkare o mörkare igen .uppmuntrande va ??:)